Το scrub προσώπου με μύρτιλο, ένα αγαπημένο superfood με αντιοξειδωτική δράση, χαρίζει φωτεινότητα και πιο ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα. Με τη συστηματική της χρήση, απαλύνει τις πανάδες και τις δυσχρωμίες.
- Απολεπίζει την επιδερμίδα, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων της και την αφήνει απαλή και φωτεινή με οξέα φρούτων από μύρτιλο, λεπτούς κόκκους αμυγδάλου και jojoba
- Διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη με λάδι ελιάς και αμυγδάλου, ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και αιθέριο έλαιο λεβάντα
- Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία με εκχύλισμα από άγριο τριαντάφυλλο
- Μειώνει την όψη του θαμπού δέρματος και βελτιώνει την υφή και τη λάμψη της επιδερμίδας
To Scrub Προσώπου για Λάμψη με μύρτιλο, έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.
Για όλους τους τύπους δέρματος
Δερματολογικά Ελεγμένο
Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο.
ΜΕ:
- Οξέα φρούτων από μύρτιλο
- Εκχύλισμα μελιού*
- Κόκκους αμυγδάλου*
- Κόκκους jojoba
- Έλαιο ελιάς *
- Έλαιο αμυγδάλου*
- Πανθενόλη
- Αιθέριο έλαιο λεβάντα*
- Έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο*
Η επιλογή των πρώτων υλών και η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται στην πολυετή εμπειρία και γνώση μας όσον αφορά στη λειτουργία του δέρματος αλλά και σε θέματα βιωσιμότητας του περιβάλλοντος. Κάθε πρώτη ύλη αξιολογείται όσον αφορά στην ασφάλεια της χρήσης της στο δέρμα αλλά και των επιπτώσεων αυτής στο περιβάλλον και τα αμφιλεγόμενα συστατικά αφαιρούνται.
Κύριο Δραστικό Συστατικό:
Μύρτιλο: Το μύρτιλλο έχει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα για το δέρμα. Ενυδατώνει αποτελεσματικά το δέρμα αφήνοντας το απαλό.
Πολλά ενεργά συστατικά έχουν απομονωθεί από τους καρπούς και τα φύλλα του μύρτιλλου, συμπεριλαμβανομένων των ανθοκυανών, βιταμινών, σακχάρων και πηκτινών στους καρπούς, και κερκετίνης, κατεχινών, τανίνων και οξέων στα φύλλα. Οι ανθοκυανίνες θεωρούνται τα πιο σημαντικά από τα φαρμακολογικά δραστικά συστατικά. Το εκχύλισμα μύρτιλλου βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, ενώ έχουν δείξει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Σήμερα καλλιεργείται σε πολλές χώρες καθώς θεωρείται υπερτροφή (superfood).
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.